Politikk i Farsund II

Det blir stadig mer absurd å følge med på det politiske liv i Farsund. Rødt fikk inn en representant i kommunestyret, og de gjør en innsats for å lekeplassene i kommunen. Vel og bra. Men ellers er det tynt, de virker ikke ha noen som helst mening rundt næringsutviklingen i distriktet, og dere holdninger rundt koronapandemien er mildt sagt underlige. De ville arrangere fest i høst da vi trengte noe å se frem til.

Så hadde vi som kjent ikke noe å feire, og kommunestyrerepresentanten gikk ut på Facebook og sammenliknet de som kjemper for å stoppe smittespredning med nazistenes “undertrykking av befolkningen”. Synspunkter som oftest fremsettes av høyreekstreme og kristenfundamentalister.

Og det siste er at en høyrerepresentant er ute å påpeker for en AP-ordfører at det er uheldig at et firma som har som sin forretnings-modell er å bistå bedrifter som søker om offentlige midler også skriver saksfremlegget som gjelder dem som har søkt. Lister Nyskaping gikk også inn for høyere beløp enn de hadde søk om.

Er der rart man blir forundret?

Bilde iStock

Loading